5x de leukste jurkjes voor de zomer

Ja girls het is bijna zo ver hoor, summer is coming!! Even over mijzelf gesproken… ik ben er ENORM aan toe. Mijn kledingskast denkt daar overigens anders over… mèh, i need some summer clothes. Mijn zoektocht naar de leukste jurkjes heeft zeker wat opgeleverd, can’t wait to wear them.

Ik laat jullie de leukste hieronder zien!

Ditzy ruffle dress
Jurk IMARA zwart
Jurk groen TEN
Jurk zwart Vigdis
NA-KD jurk

Sorry guys maar ik kon het niet laten om deze jurk toe te voegen. Hij valt niet zo zeer onder de term: ‘betaalbaar’. Maar hij is toch prachtig?! Met kleding van NIKKIE doe je wel echt heel lang dus wat dat betreft is het wel de moeite waard!

Jurk Ecru Sunny Tunic

Welk onderwerp willen jullie in het volgende blog zien? Laat het me weten in de comments.

Er komt in ieder geval snel een BALI Preps blog aan, aangezien wij over een maandje naar BALI vliegen!!

Liefs,

Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *