Hoe ga jij om met stress? Tips om stress te reguleren!

Stress?! Ik weet er ALLES van…  (mijn vriend trouwens ook). Och hij houdt zoveel van me op deze momenten. Op het moment ben ik bezig met mijn scriptie schrijven. Dus het komt regelmatig voor dat het mijn oren uit komt, mijn rug totaal vast zit door de hele week in de bieb zitten en ik nachtmerries heb over wat er nog allemaal moet gebeuren.

Dus alle studenten die dit moment nog krijgen. En natuurlijk de leerlingen die deze week beginnen met hun examens: SUCCES, het is een geweldige ervaring. Je social life krijg ook echt een boost, NOT

Maar jongens, we krijgen er (hopelijk) een hele boel voor terug!! Ik betrap mijzelf er altijd op dat ik veel te lang door loop met stress en het me dan op gegeven moment nekt. Dit wil ik voor jullie voorkomen dus heb wat tips voor jullie geschreven! 

Ga lezen! – Ik ben ook zo iemand die roept: nee…. ik lees alleen op vakantie.. Ja dat is het nou juist, op vakantie ben je relaxt en pak je de rust ervoor. Koop een leuk boek voor jezelf en lees elke avond voor je gaat slapen. Dit helpt zo veel beter dan verslaafd naar je telefoon lopen staren.. 

Plan een dagje sauna of ga naar een massagesalon. – Ik ben sinds kort fan van de Thai. In elke stad zit wel een Thaise massage salon. Thaise massages staan bekend om dat ze stevig masseren. Klopt je moet wel tegen een stootje kunnen, maar ze vragen vaak zat of het zachter moet. Dus dit kun je gewoon aangeven. Deze mensen zijn namelijk zó goed in wat ze doen. Je voelt je er na echt herboren.

Voor mensen die in of rondom Nijmegen wonen. Ga naar Touch of Thai. Deze massagesalon is klein, sfeervol en aardige werknemers. Zij hebben heel vaak goede aanbiedingen. 

boek hier: https://internetondernemers.clickfunnels.com/optin-19769330

Wil je een dagje naar de sauna, hieronder staan de mooiste/beste sauna’s van Nederland weergegeven met korting!  

Gelderlang

Wellness Center NLG De Bronsbergen - Zutphen

Limburg

Thermae 2000 - Valkenburg

Noord-Brabant 

Wellnessboot - Mill

Noord-Holland

Spa Sport hotel ZUIVER - Amsterdam

Utrecht

Thermen Soesterberg

Kleuren – Ja, de meeste verklaren me voor gek, but i don’t care want het maakt mij zó rustig. Als ik mega druk in m’n hoofd ben ga ik kleuren. Gewoon in een volwassen kleurboek. Trust me, try it. It works. 

Netflixen – Die kan natuurlijk niet achterblijven in het lijstje. Als je een goede serie hebt werkt dit ook echt goed. Even ontsnappen aan de realiteit. Moet wel zeggen dat ik daarna meestal nog niet echt bepaald rustiger ben. Maar het is wel heerlijk om te doen. Er komt binnenkort een blog aan over de series die je NIET MAG MISSEN!

Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips. Ik ben ook erg benieuwd naar wat jullie helpt om te relaxen! Laat het me weten in de comments.

 

Liefs,

Lieke 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *